zaterdag 4 oktober 2008

Nog maar een paar uurtjes!

Nooit geweten dat het inpakken van de koffers zoveel energie kost. Nou ja, het inpakken is niet zo moeilijk, maar ook hier hebben we een strijd tegen de kilo's ;-) en nu is de weegschaal ook nog kaduuk. Tja, dat wordt gokken. Het probleem is niet op Schiphol, maar op het vliegveld van Beijing, want morgen hebben we de binnenlandse vlucht naar Hohhot en dan is het maximale aantal kilo's per koffer 20. De buggy hopen we als handbagage mee te nemen, want anders zouden we de koffers helemaal moeten plunderen.

Wat een gezeur zullen jullie denken en jullie hebben helemaal gelijk.

WE GAAN VANDAAG NAAR CHINA!!!!!
Eindelijk is het zover: vanavond om 20.55 vertrekt ons vliegtuig. Morgen arriveren we rond 12.40 plaatselijke tijd (het is in China 6 uur later dan in Nederland) en nog diezelfde dag zullen we doorvliegen naar Hohhot in Binnen-Mongolië. Na (wat) nachtrust hopen we Leif dan op maandag in onze armen te kunnen sluiten.

Papa, mama, grote zus Roemer en tante Sandra komen er aan hoor, lieve Leif!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Een onvergetelijke reis en ontmoeting toegewenst met jullie jongetje, geniet ervan!!!!!
Groeten Arie en Ida Westeneng

SKZM zei

Ontzettend veel geluk, plezier, liefde, sterkte en succes met de ontmoeting met jullie zoon!!!
Hohhot is een hectische, maar ontzettend leuke stad. Veel lawaai en heerlijk multiculti.
Genoeg te bezichtigen. Vergeet de boedistische tempels niet, ze zijn echt practig en heerlijk rustig!!
Geniet volop en we volgen jullie reis welke voor ons in eens soort "trip down recent memorie lane" zal zijn (kan zo een traantje wegpinken)!!!

Groetjes Sven, ZiYi en Karen

Anoniem zei

hoi Edwin,Angela en Roemer,

Wij wensen jullie een hele goede en fijne reis toe !!Op naar maandag de ontmoeting met Leif!!!!geweldig en we blijven jullie volgen hoor.

groetjes huub,Monica,Chimène en Yulisa Lubbers

Anoniem zei

Heeel veel plezier in Hohhot om eindelijk jullie zoon op te halen en probeer van ieder moment te genieten het vliegt allemaal voorbij. Als jullie in het Holiday Inn verblijven dan is er aan de andere kant van de weg een prachtig park dat zeker de moeite waard is te bezoeken.
Groetjes Ruud, Karin en Jing
ruudwarris@live.nl