vrijdag 19 september 2008

Er is er één jarig, hoera, hoera, dat kun je wel zien dat is...

Roemer!!!!!

Hieperdepiep, hoera. Roemer is vandaag 4 jaar geworden. De eerste cadeautjes heeft ze gisteren al van papa en mama gekregen: een minifototoestel van Hannah Montana en het spel Wolfje Wervelwind.

Vandaag mag ze op school trakteren; mama probeerde haar nog over te halen om voor een gezonde traktatie te kiezen, maar het zijn toch de likkoekjes geworden.

Over trakteren gesproken: tante Sandra is zo blij, dat ze mee mag naar China, dat ze gisteren op Chinees trakteerde. We moeten tenslotte onze vaardigheden met de stokjes wat bijschaven. Roemer bracht het er aardig vanaf met af en toe een beetje foetele (vals spelen), maar die tante Sandra toch... die kon er werkelijk niks van of zoals ze zelf zegt: ik ben motorisch gestoord. Gelukkig heeft ze, en wij natuurlijk ook, nog 2 weken om de puntjes op de i te zetten. Zou toch moeten lukken, nietwaar? Of toch maar voor de zekerheid bestek meenemen???

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Vioooolen en een trommel en een fluit...
Zoals afgesproken mag ik morgen met Raf trekken aan de oren bij je doen.
Roemer proficiat en een hele fijne dag. Ut zunke sjient al lekker.
Tot morgen.

Groetjes,
Sandra

Anoniem zei

Proficiat! Eindelijk is het zover! Wij wensen jullie een hele goeie reis en een dikke kus voor jullie allemaal! x The Down Under Family

Anoniem zei

Hoi aanstaande ouders!

Af en toe 'bliek' ik op julie site naar jullie adoptie-vorderingen. Geweldig dat jullie mogen afreizen!! Hoop dat ik een beetje met jullie mee mag 'reizen'... We zullen nog een paar jaar (veel) geduld moeten hebben!

Veel plezier in China!

Groetjes, Karen
DIC febr 2008

Anoniem zei

Wat leuk, ik kom jullie link tegen op de "over de muur" site en zie dat er Limburgers vertrekken naar China! Deze mede-limburger woont in Horst en wenst jullie alvast een geweldige reis naar Leif.
Wat 'n bof voor Roemer dat ze mee reist, het wordt een ervaring om nooit te vergeten.
Groetjes en we gaan jullie volgen.
Laura, Fé & Suu (2 China dametjes)

Anoniem zei

hallo lieve mensen
ik ben anita zus van claudia die via mac donalds bij jou in de groep zat
wij hebben 2 dochter,s uit china ook via meiling en ik vondt zo mooi om te horen jullie eindelijk jullie zoon op mogen halen.
we weten wat is om lang te wachten maar het is het wachten meer dan waard we wensen jullie goede reis en we zullen jullie via jullie site volgen in china
maak er een hele mooie reis van

groetjes anita john maylinn en min-xi hermes