zondag 6 april 2008

Ongelofelijk, maar waar!

Rond half acht kregen we HET telefoontje. Ineke belde ons met het voorstel van een zoontje. Leif, want zo gaan we hem noemen, is geboren op 31 oktober 2006 en woont op dit moment bij een pleeggezin in een provincie in het noorden van China. Hij is geboren met een ASD, maar de Chinese artsen verwachten dat dit vanzelf dichtgroeit. Morgen mogen we de foto's halen en we kunnen haast niet wachten. We hebben nog even geprobeerd grote zus Roemer wakker te maken om het grote nieuws te vertellen, maar zoals verwacht is ze met nog geen 10 kanonschoten wakker te krijgen. Nou ja, dan wordt het morgenvroeg een hele verrassing...

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Joehoe!! Een neefje, wat een geweldig nieuws! We zijn zo blij voor jullie. En Raf zal het ook helemaal geweldig vinden als hij, naast zijn lieve nichtje, ook nog een neefje krijgt. Hopelijk mogen jullie je zoontje snel in jullie armen sluiten. Heel veel succes de komende tijd, geniet ervan en we kijken uit naar de eerste kiekjes van Leif!
Dieke knoevel oet Beesel. Roy, Daniëlla & Raf

Anoniem zei

Van harte feliciteerd met jullie zoontje Leif!!!
Wat ontzettend leuk en zo onverwachts, jullie dachten er toch deze ronde niet bij te zullen zijn en dan toch dit telefoontje! geweldig!
Geniet er van!!!
Arie en Ida Westeneng

Anoniem zei

Super nieuws. Veel succes vanavond!!
Ik kan ook niet wachten op de eerste foto's en meer info.
Hopelijk mogen jullie snel op reis.
Groetjes,

Sandra.

Unknown zei

Wauw, gefeliciteerd! Veel liefde en geluk toegewenst aan dit (bijna) complete gezin!!!!

Charelot, Dave en Roos

Een koffer vol dromen zei

Hoi, bedankt voor jullie leuke reactie op mijn weblog, maardie is niets vergeleken met die van jullie. Gefeliciteerd met jullie zoon, wie weet reizen we straks samen. Ik zal ook jullie weblog in de gaten houden, leuk.

Groetjes van Tony