donderdag 24 april 2008

Hoe lang nog???

We willen iedereen heel hartelijk bedanken voor de lieve mailtjes, kaarten, cadeautjes en andere attenties, die we mochten ontvangen na het voorstel van onze zoon.

Niet te geloven dat het pas 2,5 weken geleden is, dat Leif in ons leven kwam. Ik kan me de woonkamer nu al niet meer voorstellen zonder zijn foto.

We hebben van Ineke bericht gekregen dat de loi met de foto’s ingevoerd zijn. Nu begint het “grote” wachten. Van een ander ouderpaar, van wie de documenten ook het vorig jaar al ingelogd zijn, is de loi op 4 april ingevoerd, dus ik ben benieuwd hoe lang het duurt voor zij iets horen. Het zou leuk zijn als we in ieder geval de week in Beijing samen kunnen doen. ik heb geen flauw idee of onze proceduretijd korter is dan die van de overige ouderparen, omdat zij nog alle documenten moeten verzamelen en laten vertalen en digitaal verwerken.

De verf voor het kamertje is gekocht en het is geworden… verschillende tinten blauw en groen! Voor het resultaat moeten jullie nog een beetje geduld hebben, want we zijn nog druk bezig met het uitmest... (ahum) opruimen van het kamertje.


Hier nog een aantal foto's van grote zus. De eerste is bij oma Sjtasie. In een onbewaakt moment van slechts een of twee minuten is mevrouw boven op een leesboek in slaap gevallen. De andere: tja, zo kwam ze de kamer weer in, nadat ze even was gaan plassen. In de gang lagen blijkbaar nog wat verdwaalde attributen van carnaval... Zou Leif ook zo'n vastelaovindjsvierder worden?




Geen opmerkingen: