maandag 22 december 2008

Ongelofelijk, fantastisch nieuws!

Afgelopen donderdag hadden we eindelijk de afspraak met de kindercardioloog en na twintig minuten stonden we weer buiten. Het hartje van Leif ziet er prima uit en we gaan er vanuit, dat de telefonische afspraak met de kinderarts deze week geen rare dingen meer oplevert. Met andere woorden onze kerel is KERNGEZOND! Wie had dat ooit gedacht/verwacht?
We hebben bewust gekozen voor het SN-traject, maar wat een fantastisch kerstcadeau.

Een geweldig begin van de kerstvakantie! Sterker nog: het gaat zo goed in ons gezinnetje, dat we gisteren nog een midweekje Eurodisney geboekt hebben. Hopelijk slaat dit virus ook op Leif over, want Roemer is al net zo Disney-gek als wij.

Vandaag gaan we met spoed een paspoort regelen voor onze knul en er staan nog een aantal inentingen op het programma. Rest ons niets anders dan iedereen fijne kerstdagen toe te wensen en alvast de beste wensen voor 2009 of zoals ze bij ons zeggen: Zalig nuujaor.

4 opmerkingen:

SKZM zei

Goed nieuws!!!
Ook hier is de lappenmand af en aan aanwezig. ZiYi is 2x heel erg ziek geweest. Gelukkig hebben we dat overleeft (bijna letterlijk) en zo als je al gelezen hebt gaat het bij ons de goede kant op, op alle fronten. Het zijn gewoon "taaie" kids, echte doordouwers.
Jullie kunnen met dit goede nieuws met z'n 4tjes heerlijk de feestdagen in. Geniet er van!!!

Lieve groetjes Karen

Een koffer vol dromen zei

Wat een geweldig nieuws!! Ik heb trouwens ook de foto's gekeken, wat een superkids!! Nog een paar weken en dan zijn wij ook zover, kan mij nog niet voorstellen, maar als ik jullie foto's zie....., ik verheug mij er erg op.

Groetjes en hele fijne feestdagen

Tony, Jan Willem, Anne en Jesse

Anoniem zei

Lieve familie Stevens, wat een ontzettend goed nieuws zeg! Heerlijk om ook weer al die foto's te zien, we genieten ontzettend met jullie mee! Zouden Leif en Joshua elkaar straks nog (her)kennen?

Zelf verwachten we binnenkort onze TA te ontvangen zodat we eindelijk komend jaar januari of, waarschijnlijker, februari kunnen afreizen. Via de familie Van Woerkens zijn jullie volgens mij al goed op de hoogte.

We blijven jullie verhalen op de weblog met veel aandacht en plezier volgen en hopen jullie ook nog eens in levende lijve te ontmoeten.

Lieve groeten weer van ons,

Marianne en Dik Schalker

SKZM zei

Een super gelukkig 2009!!!

Lieve groetjes Karen