maandag 11 augustus 2008

En zo vind je ineens een foto van je zoon op internet...

Ik ben lid van een aantal mailgroepen en in de vele mailtjes, die ik daardoor dagelijks krijg, werd vorige week verwezen naar een stichting, die zich inzet voor kinderen met een special need. Een Amerikaans echtpaar was enkele weken geleden in Binnen-Mongolië en bij de overdracht bleek dat hun kindje in hun sponsorprogramma was opgenomen. Het resultaat een cd-rom met een honderdtal foto's en een paar filmpjes. Nou, wie wil dat niet voor z'n kind? Toen ik op de website van de betreffende stichting aan het bladeren was, stuitte ik op een foto van Leif. Blijkbaar is ook hij in hun sponsorprogramma opgenomen. Ik heb een mailtje voor meer informatie gestuurd, maar kan begrijpen dat ze niet echt scheutig zijn met informatie over "hun" kinderen. We wachten dus maar af of er voor ons over enkele weken ook een digitale verrassing klaar ligt.

Na ontvangst van de LOA hebben we eindelijk een pakketje voor Leif samengesteld. De Chinese contactpersoon heeft een foto van de inhoud gemaild en we hopen dat Leif dit pakket deze week ontvangt. Het zou mooi zijn als zijn pleegouders met de camera wat foto's maken. Helaas hebben wij bij Roemer de wegwerpcamera nooit teruggekregen. Duimen jullie voor meer succes deze keer?

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Dat pakketje moet hij toch wel leuk vinden!!
Ik duim voor de foto's.
Groetjes,

Sandra

Anoniem zei

Lieve allemaal,

Heel bijzonder om op die manier een foto van Leif te vinden!

We hebben helaas nog steeds onze LOA niet, weten soms niet waar we het zoeken moeten...

Zou het leuk vinden om ook de naam van de stichting te weten om te zien of er ook nog foto's van Joshua tussen staan.

We willen overigens ook komende week een pakketje naar het kindertehuis sturen, zodat zij het aan het pleeggezin kunnen doorgeven.

Heel veel sterkte met het laatste stukje van de wachttijd, jullie zijn nu heel dicht bij!

Groetjes,

Marianne en Dik Schalker,
dmschalker@zonnet.nl