woensdag 20 augustus 2008

Een tegenvaller en een verrassing!

Helaas, wij reizen niet met de januarigroep. Deze vijf families hebben eergisteren de TA (travel approval) gekregen en zij vertrekken al op 5 september naar China. Wij op onze beurt weten nog steeds niet zeker of de LOA geretourneerd is naar China; onze contactpersoon had deze 2 weken geleden nog niet ontvangen van Justitie en zij is nu met vakantie. Hopelijk is hij toch verstuurd en heeft zij geen tijd gehad om dit aan ons te melden. Anders zal het nog wel een paar weken duren, voordat wij de TA kunnen verwachten. Zeker is dat we de eerste week in Binnen-Mongolië alleen doorbrengen, maar met een beetje geluk zijn we de tweede week in Beijing of misschien wel in Guangzhou met nog een andere familie.

Nu de verrassing:
Van de eerdergenoemde stichting ontvingen we een mailtje met een link naar 175 foto’s van onze kerel. De eerste foto is van anderhalve week na zijn geboorte en de meest recente van halverwege juli dit jaar. Leif is al een flinke knul, die voor aardig wat kattenkwaad zal zorgen, gezien zijn pretoogjes.

Wij zijn superblij met dit cadeau!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Waat ein sjnuupke! Wij zijn heel benieuwd naar de rest van de foto's!
Jammer dat jullie niet bij de groep van september zitten. Hopelijk krijgen jullie snel bericht wanneer jullie mogen vertrekken. Kan me zoo goed voorstellen dat jullie niet meer kunnen wachten!!!!

dikke kus oet Beesel en tot over een weekje na de vakantie!

Daniëlla, Roy en Raf
(trotse peetoom, peettante en neefje van Leif)

SKZM zei

Begrijp ik het goed... 175 foto's van Leif? Wat een enorm prachtig kado!!! Ik krijg er helemaal kippevel van, heel bijzonder.
Angela, kun je me wat vertellen over de link, stichting, etc., hoe ze werken en met welke tehuizen ze contacten hebben in Binnen-Mongolië? Kan ik eens kijken of er heel misschien iets van ZiYi boven water te vinden is.
En weet je toevallig hoe laat de groep vertrekt a.s. 5 september? Wel toevallig, want dan vertrekken wij ook.

groetjes Karen