vrijdag 30 mei 2008

Effe een updeetje

Vandaag hebben we de exacte datum, dat de LOI is ingevoerd, te horen gekregen. We hebben steeds gedacht dat dit rond 20 april zou zijn geweest, maar blijkbaar is dit pas op 8 mei gebeurd. Helaas, dat valt toch wel tegen. Aan de andere kant weten we nu ook dat we op 22 mei de digitale stempel application approved (ook wel pre-approval genoemd) hebben gekregen. Nu ligt ons dossier waarschijnlijk bij de afdeling special need van CCAA voor de verdere beoordeling. Het is nog echt koffiedik kijken, wanneer we de LOA kunnen verwachten en natuurlijk ons doel: WANNEER MOGEN WE DAN EINDELIJK NAAR LEIF???

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi stevensjes!

We zullen nog een paar extra kaarsjes opsteken voor jullie! Raf heeft Leif al heel wat kusjes gegeven (op de foto!), dus misschien dat dat helpt...
Heel veel sterkte en succes met het wachten....maar één ding is zeker: jullie wachten wordt beloond met een prachtige zoon!
Tot snel!

xx Daniëlla, Roy & Raf

Anoniem zei

Lieve familie Stevens,

Hebben jullie onze reactie bij "8 april" al gelezen? We zouden het leuk vinden om met elkaar contact te hebben. Stuur ons een e-mailtje wanneer jullie dat ook willen. Wij zijn ook enorm benieuwd hoe het met onze zoon Joshua gaat. Hij verbleef ook in een kindertehuis in Bayan Zhuoer en woont nu in een kindertehuis. Onze papieren zijn 30 mei jl. naar China gestuurd, dus ook wij wachten vol spanning af wanneer we eindelijk mogen afreizen.

Lieve groeten,

Dik en Marianne Schalker
dmschalker@zonnet.nl

Anoniem zei

Sorry, rectificatie op vorig bericht: Joshua woont nu in een pleeggezin.

Lieve groeten,

DM