donderdag 24 januari 2008

Namen etc.

De wachtlijst voor SN is bijgewerkt; er zijn nog ongeveer 7 ouderparen voor ons. Zoals al aangegeven hangt het van verschillende factoren af hoe snel het voor ons zal gaan. Wat zijn voor de anderen acceptabele SN en welke zijn dat voor ons? Wat is de leeftijd van de voor te stellen kinderen en wat is de leeftijd van de anderen (er mag namelijk maar 40 jaar zitten tussen de leeftijd van het kindje en de oudste ouder)? Wat doet de wachttijd? En niet onbelangrijk: wanneer zijn we aan de beurt voor de medische lus? We hebben dus geen enkel idee wanneer wij HET telefoontje mogen verwachten. Roemer heeft nog niet zo'n besef van tijd en kan haast niet meer wachten. Het is nog maar afwachten hoe ze het zal vinden als er echt een tweede uk in huis rent, maar tot nu toe vindt ze het erg spannend. Volgens Roemer wordt het een broertje en als namen vindt ze Tycho en Victor leuk. Laten dat nou net kindjes zijn, die bij Roemer in de groep bij Kiekeboe
zitten :-). Jammer voor Roemer staan die namen niet op ons lijstje. Verder zitten Edwin en ik nog niet echt op een lijn, dus daar moeten we nog maar eens over gaan praten... Nog maar vijf nachtjes slapen en dan moet Edwin ons een midweek missen. Wij hebben er in elk geval veel zin in om naar Valencia te gaan. Roemer, wat gaan we doen in Valencia? Shoppen! Geen idee wat, maar in ieder geval een souvenirtje voor papa (ja, dat heeft hij Roemer goed ingeprent). Eerst dit weekend echter nog het voorleesontbijt bij De Kleine Tovenaar en 's middags de carnavalsmiddag van de buurt.

1 opmerking:

Anoniem zei

Ook wij verheugen ons op de komst van een neefje of nichtje. Héél erg veel succes met de verdere procedure, hopelijk hoeven jullie niet meer zo lang te wachten!

groetjes uit Beesel,
Daniëlla, Roy & Raf