zondag 15 februari 2009

Al weer bijna 4 maanden thuis

Wat vliegt de tijd. 2 weken geleden ben ik weer begonnen met werken en gaat Leif 1 dag naar oma Sjtasie, 1 dag naar KDV Kiekeboe en 1 dag komen opa en oma Ech bij ons oppassen. We mochten enkele dagen oefenen bij het kinderdagverblijf en Leif vindt het er erg leuk. Ach, zo lang hij maar met auto's kan spelen, kan rausen en naar buiten kan, vindt hij het best. En ja, hij is wel blij als mama hem 's avonds weer komt halen.

1 dag bij het kinderdagverblijf en hij kreeg de waterpokken. Nou ja, hij hoeft ze maar gehad te hebben, nietwaar? Gelukkig heeft hij er niet zoveel in het gezicht, want vandaag is hij gedoopt. Het was erg mooi en ook ontroerend. Aansluitend hebben we met de familie heerlijk gebruncht en Leif heeft de buit weer binnen. Waar kan je jongetjes van 2 een groot plezier mee doen? Juist, een tractor met aanhanger, een karretje van Cars, een bestuurbare auto, een kruiwagen en nog meer van dat soort dingen. Ook grote zus Roemer werd niet vergeten. 3 weken geleden had ze eindelijk genoeg moed verzameld voor echte oorbellen en vandaag kreeg ze van ons haar eerste "hang-oorbellen". Het is al een echt dametje. Op de zwemles met papa gaat het ook erg goed. Op de rug zwemmen of onder water duiken... Roemer draai daar haar hand niet meer voor om. Nu is het wachten op de echte zwemles, maar ondertussen geniet ze nog volop van de quality-time met papa.

Volgend weekend staat de vastelaovindj (carnaval) weer voor de deur en normaal gesproken kunnen we haast niet wachten om mee te hossen. Ook Leif vindt de muziek fantastisch, maar hij heeft het nog niet zo op veel drukte en kabaal, dus we slaan dit jaar over. Misschien dat we nog een paar daagjes weg gaan, maar dat zien we nog wel.





1 opmerking:

Anoniem zei

Waat ein leuke foto's weer. Ich vonj het gistere sjoon. Nette deenst, lekker aete en gezellig biejein zitte.
Motte veur dökker doon!!!

Dieke knoevel,

Sandra